INLOGGEN
«»

geniet van het leven

geniet van het leven.... (tekst : Ad Frijns)
lang leve de lol
het glas half leeg of half vol
plezier beleven
geniet van het leven

lach iedere dag
die je van God beleven mag
geniet van ieder moment
kijk rond en wees content

het geluk lacht je toe
een optimist wordt nooit moe
het leven geeft verhalen
probeer er alles uit te halen

iedere dag, ieder uur telt
plezier kan niet worden besteld
je moet er zélf iets van maken
probeer je steeds weer te vermaken

een gulle lach op je gezicht
voor jouw charmes wordt gezwicht
het moment is nú en niet morgen
leef het leven zonder zorgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ad Frijns
Actief sinds: 07-12-2016Informatie bij het gedicht:

geniet van het leven, je leeft maar één keer Auteursrechten
Op dit gedicht ‘geniet van het leven’ van Ad Frijns zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.