INLOGGEN
«»

Geluk

het licht is gedoofd
de stad is verlaten
en op de pleinen
danst de nacht

sterren schijnen
langs het aangezicht
van het heelal
in gouden tinten

de schittering
lacht in flarden
akkoorden
tot zilveren klanken

en ik hoor
jouw adem
zacht ruizen
in de wind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geluk’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.