INLOGGEN
«»

Geluk

Een kristallen stem
Het verlangen naar hem
De smaak van wijn
Geur van Jasmijn

De klank van een gedicht
De aura van kaarslicht
En van een kind een kus
Een zwoele romanticus

De vacht van een dier
Een deur op een kier
De kleuren van het bos
Het patroon van mos

De warmte van een lijf
Wanneer ik op wolken drijf
Liefde die brandt
Een hand in een hand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

caroline verhagen
Actief sinds: 25-10-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geluk’ van caroline verhagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.