INLOGGEN
«»

geluk

Geluk

Men zegt geluk maak je zelf
twijfel doet me dieper nadenken.
Meer aandacht schenken
aan de mensen waar je mee leeft.

Het moet een samenspel blijven
van gedachten en gesprekken,
die diepgevoelig je hart bekoren.
Vlinders op wekken naar hartstocht.

Zelfs al worden we oud,
de verbinding van hart en geest
blijven ons verrijken
als druppels en dauw.

Je neerleggen in zijn armen
en rustig wegdromen
zonder frustrerende gedachten,
want hij is er morgen nog voor jou!

Claire Vanfleteren ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Claire Vanfleteren
Actief sinds: 11-01-2014Informatie bij het gedicht:

Geluk heb je in je hart, zo maak je anderen gelukkig! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘geluk’ van Claire Vanfleteren zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.