Dicht de kou, dichter bij warmte

Geoffrey van der Felz

Kom dicht bij me, dichter. Warm, uit de kou.
Dicht in gedachten, vertel me je verhaal.

Hoe zie jij de wereld?

Ik zal je wonden dichten, helen en verzorgen.
Vertel me je verhaal en leef met mij naar morgen.

Morgen zal ik je vertellen hoe ik alles zie.
Morgen deel ik mijn gedachten en levensvisie.
Mijn kijk op de wereld samen met die van jou.
Samen kijken naar overmorgen, dicht bij elkaar, warmte in plaats van kou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-09-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geoffrey van der Felz (Actief sinds: 07-09-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dicht de kou, dichter bij warmte’ van Geoffrey van der Felz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.