INLOGGEN
«»

Geluk

 Geluk
 Ik heb het in me nog jonge leven erg druk
 Alleen mis ik liefde en geluk
 Alles wat ik doe komt uit het hart
 Ik zeg het zo vaak
 In me leven een frisse nieuwe start
 Geluk is het belangrijkste in het leven
 Al dat verdriet ik kan er niet meer tegen
 Geluk
 Ik ben anders in het leven terechtgekomen dan ik had gedacht
 Ze hebben me nooit geaccepteerd zoals ik was
 Geluk
 Ik heb het in me nog jonge leven erg druk
 Alleen mis ik liefde en geluk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny van Strien
Actief sinds: 14-05-2014Informatie bij het gedicht:

Geluk Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geluk’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.