Pril van de lente

wil melker

pril van de lente

zij fladderen om me heen
pril van de lente
maar ik kan ze niet vangen

in vorm en kleur
is ieder uniek dus
achter elkaar lopen ze niet

ik puzzel niet meer
heb ze vrij laten gaan
ze dartelen achter me aan

vliegen tot een wolkje bijeen
als de eerste rust in het licht
vloeien zij samen tot dit gedicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

02/05/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pril van de lente’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.