Een grote prijs winnen?

Dakoyria

Handig wel doet zij het me na:
misschien die hoofdprijs wel, weljá!
Het betreft een woordzoeker, heel
best wel te doen
Zij rekent heel hebberig op de al
aangekondigde poen

Eerst natuurlijk nog wel ingeloot
worden...
Echter, wie niet waagt die niet wint
De puzzel zelf is maar een peulen-
schil, geschikt zelfs voor een kind!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een grote prijs winnen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.