INLOGGEN
«»

Tweede hands kleding

De tweede hands winkel doet nu heel goede zaken
Een niet gewenst bestel dat ons allemaal in de knip
weet te raken!

Regelmatig een enthousiaste kreet... Snit en de goede
kleur, wat het volop deed Regelmatig daar van een
aardig sieraad voorzien

Je verlaat blij de kleine ruimte, heel opgewekt sindsdien
Het is er overvol de laatste tijd, door dreigende recessie
misschien?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tweede hands kleding’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.