Een woordzoeker

Dakoyria

Een woordzoekerpuzzel gaf het voor mij
Tamelijk gemakkelijk en leuke prijzen
daarbij!
Vlot heb ik gebeld en mijn personalia
vermeld

De hoofdprijs betreft een flink bedrag dat
ik mezelf al uitgeven zag...
Een taart voor de komende feestdagen kon
ook niet missen Verder afwachten maar of
men zich in de I-pad niet ging vergissen

Je weet het immers nooit? Zij strooien bij
voorbaat al met geld, maar de trekking is nog
niet voltooid, laat staan vermeld.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een woordzoeker’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.