Geldzorgen niet verlicht...

Dakoyria

Toen wij omniet bleken te mogen meerijden,
door hogerhand al eerder bepaald,
was de coronaprik snel al in het zicht en
bezocht ons ook enig medelijden met die
gevluchte Afgaan Hij bood nu zijn diensten
aan als was hij ervoor afgericht.....

Braaf en geduldig wachtte hij op ons voor de
terugrit Graag spendeerden we hem beide
keren een aardige fooi Beleefd en in
verstaanbaar Nederlands bedankte hij, het
was meer dan voldoende voor koffie
Zijn eeuwige geldzorgen niet verlicht erdoor.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geldzorgen niet verlicht...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.