INLOGGEN
«»

Coaching bij gelduitgaven

Een teveel aan geld hebben gaat bij haar
niet zo goed; de begeleiding die haar
verplicht rantsoeneren doet...
En dan nog houdt zij dit gebrek, dit nare
mankement Aan weinig tot niets hebben
is zij allang gewend!

Als ik de bij haar dringende honger zie,
geef ik het nodige aan haar Veranderen zal
zij niet...
Ook zulke mensen verdienen een plek
onder de zon Je weet immers wel dat ze
het nooit helpen kon

Genieten kun je zeker wel van ook nog
positiefs aan haar
Meer dan genoeg voor prettig gezelschap;
voldoende tevredenheid is echt wel daar.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Coaching bij gelduitgaven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.