INLOGGEN
«»

Een lot uit de loterij?

Het is vast al verdisconteerd in een algemene
lotsprijs Een geschenkje won ik en verheug me
onwijs! Van een beroemd merk 3 tubes voor
handverzorging, heel verschillend van stuk; bij
de huidige coronacrisis een geluk bij een ongeluk!

Aan de andere kant Heb ik werkelijk wel nodig of
gaat het om de hebzucht bedenk ik heel bijdehand
Ik besluit maar tot verder doorsluizen van een
eigenlijk best wel nietig cadeau uit die megagrote
loterijpot..... Wel een zoethoudertje hoor, zo nep!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een lot uit de loterij?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.