INLOGGEN
«»

Zo zielsgraag willen bestellen

In enige ogenblikken van gerieflijke ontspannenheid
voer ik over aantrekkelijke reclame een innerlijke
strijd
Jurkjes zie ik, stevig afgeprijsd Hébberig word ik ervan

Een model dat vast zo over mijn schouders wel glijdt...
Ik herinner me gelukkig ruim op tijd de penibele staat
van mijn financiën...

Zo zielsgraag had ik iets dan besteld! Strict nodig?
Welnee, maar nog weer eens de blits kunnen maken
Een meer dan verrukkelijk idee.

Dakoyria, 2019.




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo zielsgraag willen bestellen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.