Gedichten over geld

Je vindt hier een overzicht met de mooiste geld gedichten en gedichten over geld. Gedichten die handelen over geld tekort, plezier van geld en het hebben van een fortuin. Voor elk is er wel een geschikt geld gedicht in deze rubriek te vinden.

Heb je zelf één of meerdere gedichtjes of gedichten over geld, geldtekort of rijkdom, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

Gedichten over geld (Gerelateerd)