INLOGGEN
«»

Not done en to do!

Ik word nu eindelijk door de Kring aanvaard...
'Waar is je nieuwe bril?' die opmerking betreft
mij en is goud waard!
'O, die ligt op mijn eettafel', zeg ik tamelijk
laconiek

Ik zeg niettemin zélf iets minder tactvols naar
hém die dit naar mij riep...
Door heel veel pech en ziekte is hij nu voor
altijd in een rolstoel beland Langs mijn neus weg
informeer ik naar leuke clubjes, naar het lijkt

bijdehand... Zijn antwoord luidt: 'Zover ben ik nog
niet, dat vraagt het nodige aan verwerking en tijd'
Ik ben hierna langdurig in de zwijgmodus beland
Ik leer al wel heel erg snel:

Over ziek en zeer wordt hier niet gepraat! Als je
het maar laat! Ik dobber nu op enige futiliteiten mee
Ik ben hier immers niet alleen... wat ik maar vlug in
mijn oren knopen dee!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Not done en to do!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.