Genegeerd en afgekeurd

Dakoyria

Bij een op zichzelf leuk gebeuren trof je wederom
mij en kon me niet meer goed keuren...
Bij mijn spontane groet volgde vrijwel meteen
geen enkel wederwoord Ik werd genegeerd als
niet een!

Onmiddellijk legde ik de 'schuld' bij mezelf, maar
ik kon geen onhebbelijkheid bedenken
Vást is de tam-tam mij al vooruit gesneld door hen
die mij niets positiefs meer willen schenken.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Genegeerd en afgekeurd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.