Agressief gdrag door hersenpanne

Dakoyria

Ik ervaar volkomen onverwacht een hevig
kabaal, helemaal achterin de grote zaal
Twee cliënten gaan elkaar bijna te lijf!
Een vrouw, niet meer wetend wat zij doet,
Ik zie slaan, schoppen en vooral veel gekijf

Er is een denderende ruzie om een zogeheten
'verkeerde' tas Een vrouw beweert 'die is van
haarzelf' Een andere, de rechtmatige eigenares,
duwt en trekt, gilt: Mijn paspoort en medicijnen...
en mijn geld! Geef heel gauw hier!

De vakkundige leiding grijpt in en dat is wel nodig
ook De andere gasten zijn muisstil...
Na een klein uur en weer gekalmeerd weet de
'daderes' totaal van niets meer... Ook dit doet
vergaande dementie Een karakterverandering en
een gebrek aan controle over sterke impulsen
Ach...

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Agressief gdrag door hersenpanne’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.