WERELD VAN MEDIA ....

Dichterbijblij

WERELD
VAN
MEDIA ....

En politiek !!!
Verkrampt
"correct" ,
de werkelijkheid
nekt !!

Elite belerend,
rug naar realiteit,
onhandig kerend !!

Groot probleem,
alleen samen
goed neem !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘WERELD VAN MEDIA ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.