Ben koud, kijk m’n gezicht.

Life Pupil

Kijk er niet meer van op,
dus had me er wel aan verwacht.
Je bent zo... ???
Heb altijd heel anders over je gedacht..
Leef en laat leven,
ben gewoon wie ik ben.
Wie het tegendeel beweert,
Is iemand dat me niet kent.
Vooroordelen met hopen.
Moet ik er dan beter een Beetje onverzorgd bijlopen..
Dat ze me niet zien als een sluiper,
En ook gewoon maar kom aangekropen..
Doe de Haters van me de groeten.
Je bent zo...????
Komt toch wanneer we ons ontmoeten.
Wat je ook zegt of doet..
het zal spijtig genoeg altijd zo blijven..
Leuk toch Insinueren,en met het vingertje wijzen.
Lig er niet meer van wakker, niks aan de hand.
En zeg het nog eens.
Beter een stapje naar achter..
voor je het weet sta je te wankelen op de rand.
Van vlees en bloed, allemaal éénling.
Ik, jij, hij, of zij..
leef, laat leven, en doe gewoon jouw ding.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Life Pupil (Actief sinds: 05-08-2020)

Informatie bij het gedicht

09.12.21 Lenskens Tommy

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ben koud, kijk m’n gezicht. ’ van Life Pupil zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.