INLOGGEN
«»

Een gegeven woord

Een gegeven woord

Een man een man, een woord een woord.
Deze uitdrukking wordt veel gehoord.
Maar naleving wordt ook vaak verstoord,
Of de uitvoering hangt aan een zijden koord.
Waarom wordt nakomen van een gegeven woord
Steeds weer en onbegrijpelijk vaak verstoord.
Door zelfs niet te reageren zoals het behoort.
Of er wordt een of ander excuus aangeboord,
Voor het niet nakomen van zijn gegeven woord.
En zo raakt de maatschappij steeds verstoord.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Belofte maakt schuld Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een gegeven woord’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.