INLOGGEN
«»

Een gul gebaar?

Hij bracht met veel aplomb mij oudere bloemen
van een door mij zeker niet gewenste soort...
Ik bedankte hem met een grimlach omdat zulks
bij mij totaal niet scoort!

'Zij gaan wel drie weken mee' zo vertelde hij me
ook nog vol trots
Ik zweeg maar want ik kende hem toch, aldus van

zijn allerlaatste losse Euro's adequaat verlost!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een gul gebaar?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.