INLOGGEN
«»

Onnodig gebrek aan mondigheid

Met verbijstering luister ik naar haar uitvoerige
relaas; het gebrek aan enige mondigheid
waarover ik me ten zeerste verbaas.....

Volop in stand gehouden door zgn. 'hulp'
verlenende figuren die elke vorm van zelf-
bepaling te nauwernood kunnen verduren

In menig opzicht als 'beperkte' afhankelijk
zijn, dat is zeker waar Anderzijds veel te
klein gehouden, volwassenheid al lang daar!

Gezien de fragile relatie durf ik niet openlijk
te kritiseren, ik zou er haar onnoemelijk mee
bezeren.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onnodig gebrek aan mondigheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.