Een zeer gewenste lolly toe...

Dakoyria

De beloning voor mij die er altijd was: nadat
allereerst de weekboodschappen waren gedaan
Een meer dan volle tas sleepte mijn moeder
met zich mee Geld voor mijn lolly reserveerde
zij alvast

zo had zij vantevoren bedacht...
Zo ging het nu iedere week, van gezonde
tanden men toen nog maar weinig begreep...
Ach, de zoete herinneringen, die er steeds
nog zijn, naar mij bleek.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een zeer gewenste lolly toe...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.