Stevig wandelen

Dakoyria

Enige vrouwen zwaaien welgemoed de armen
en benen in een prettig soort harmonie en
spoed
Samen bijeen spelen zij zo'n uurtje wel klaar

dat de gezondheid heel goed doet
Dus treffen zij elkaar, iedere week trouw dan
maar Na afloop doen koffie en thee verder
ontspannen, gezien de blosjes op hun toet.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stevig wandelen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.