Met het voorhanden zijnde tevreden

Dakoyria

Het je tevreden stellen met wat voorhanden is;
niet naar het onmogelijke reiken Het geeft
alleen maar droefenis...

In zo'n rijk land dat we als het onze kennen,
ook al is het leven van velen zeker extreem
zwaar Op vrijwel iedere straathoek een

medelander; al geeft die maar een vriendelijk
gebaar
We leven hier bepaald niet in 'The middle of
nowhere' Is communicatie werkelijk een straat
te ver?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met het voorhanden zijnde tevreden’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.