Keer op keer

Gertjan van der Kraan

Keer op keer

Iedere keer
Probeer
Je het weer
Maar meer
En meer
Doet het zeer
Wanneer
Ze weer
Een sneer
Als verweer
Retourneer

Ik weet
Zij vergeet
Het leed
Dat wreed
Weer beet
En is gereed

Dat ze weer
Als een speer
In een keer
Met een sneer
Als afweer
Je verweer
Als een teer
Schild bezeer

God Gij weet
Van het leed
Dat zij weer
Keer op keer
Weer vergeet
Het leed
Breng omkeer
En weer
Concreet
Dit leed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Een gedicht nav iemand die lijdt aan het Borderline syndroom

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Keer op keer’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.