Je praat maar en praat...

Dakoyria

Zij praat maar en praat op staccatoachtige wijze
die maar niet overgaat...
Op enigerlei moment zeg ik dan: "Stop!" "Houd
eindelijk nu eens op!"

De helft ging zomaar aan me voorbij, zo snel
babbelde zij Zij herhaalt nu met veel meer geduld
waarvan zij zozeer was vervuld
Pas nu ontvouwt zich een heus gesprek: met hoor

en wederhoor en geen verder geklets uit je nek.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je praat maar en praat...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.