Vertrouwde Thuishulp

Dakoyria

Erg goed kan ik het niet benoemen
wat mij steeds zo blij dan stemt...
Zij komt na lange tijd weer eens
over de vloer

Ik houd van haar lach, haar opgewekte
gedrag dat niet snel verdwijnt
Vrolijk groeten we elkaar, opnieuw die
klik daar!

Kundig trekt zij mijn kousen aan; blijft
voor nog wat zinnen even staan
Dan zet zij gedecideerd de vaart erin,
ook anderen wachten Ik heb 'n reuzenzin!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vertrouwde Thuishulp’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.