De paden op, de lanen in

Dakoyria

De paden op, de lanen in zie ik hem gaan
Met gezwinde pas en een knickerbocker
aan Rode pet op en duidelijk zichtbaar
paars t-shirt Kisten van schoenen aan
zijn voeten...

Wat zou hij gaan doen op deze zaterdag-
morgen? Geen tas voor boodschappen
aan een hand
Hij tuurt in de verte naar een mij onbekend
doel

Nog niet door drukte al gestrand.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De paden op, de lanen in’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.