Online shoppen

Dakoyria

Enthousiast heb ik mij bij voorbaat op
enige modebladen gestort
He, wat naar nou, juist nu kom ik aan
geld het een en ander tekort!

Oh, die zo meer dan handige pecunia...
Het streven is nu daar online te shoppen
daar vele 'gewone' winkels gesloten zijn
en aankoopdrift bij lange na niet te stoppen

Soms een uiterst handig alternatief, maar
het moet dan wel precies naar jouw beurs en
smaak zijn. En passen gaan bovendien...
Het komt steeds vaker voor, corona ten
spijt ga je voor netjes wel door!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Online shoppen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.