mensen met bijzonderheden

godschalk ludo

Mensen met bijzonderheden

Een mens leeft met zijn medemens
Een mens leeft nooit alleen
Hij wil veel vrienden en vriendinnen om zich heen
Om die te krijgen moet hij leren luisteren
En vooral leren om op tijd te zwijgen
Men bezondig zich ook dikwijls aan geldingdrang
En weet ,dat mag wel eens maar niet te lang
Daarom hou ik zo van mensen met bijzonderheden
Mensen die niet aan zichzelf denken en leven in het heden
Mensen zijn soms jaloers, pretentierijk en arm van binnen
Zo kan men een schone dag toch niet beginnen
Daarom , mensen met bijzonderheden vind ik fijn
Gelukkig dat we niet allemaal dezelfde zijn
Want wie ben ik, wie ben jij , wie is hij of wie is zij
Alleen in gedachten zijn we vrij

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mensen met bijzonderheden’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.