INLOGGEN
«»

Eindeloze uitwijdingen over corona

Het is absoluut goed bedoeld in die slechts
anderhalf uur tijd Menigeen komt aangemoedigd
met het eigen coronaverhaal Er wordt danig
uitgeweid!

Zelf hoor ook ik het talloze keren aan Zeker wel
wil ik soosgenoten wat helpen gaan
Maar je ademt wel onophoudelijk dat virusgebeuren
in en uit.....

Ik kom om plezier te maken, wil zielsgraag eens
een ander geluid!
Helaas, dat wil er bij de anderen maar niet in
Komen wil ik een tijdje niet, ik heb hierin geen zin!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eindeloze uitwijdingen over corona’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.