INLOGGEN
«»

Een bekende zoekt weer contact.....

Zij treft mij op een heel zwak punt: 'Jij bent net
mijn moeder!' zo heeft zij me enthousiast
onthuld Ik houd nauwelijks mijn lachen: de
zoveelste lijmpoging Ik laat haar er echt niet
meer in

Gevat is zij zeer zeker en ergens mag ik haar
ook wel Opnieuw binnen laten betekent het
inmiddels overbekende kat- en muisspel.....
Zij meldt me kort dat ik ook mag bellen of

mailen
Ik voorzie echter een overvloed wat mij zeker
zal gaan vervelen Aan de deur wimpel ik haar
daarom af met een: Ik krijg het erg koud!
Zij verlaat met de opmerking dat zij erg van me

houdt!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een bekende zoekt weer contact.....’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.