INLOGGEN
«»

Ons moment/ één opmerking

We praatten
en het scheen
te leuk te zijn
het was één opmerking
en ik verdween
en daar was dan de pijn

De pijn die er niet moest zijn
die ik niet wilde, maar er wel was
het was groot en werd niet klein
Ik begreep het niet

Wij stonden daar
en waarom hij dat zei
weet ik niet zo goed
maar ik vond het erg
en ik was niet langer blij
ik snap niet waarom hij zo doet

De pijn die toen was gekomen
verpestte alles en liet mij huilen
weg waren in een klap mijn dromen
door één opmerking

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ons moment/ één opmerking’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.