Samen sta je sterk

Roel van Ekeris

In elkaar kun je geloven
Liefde zal de afstand doven
Het besef dat niemand beter of slechter is
Al blijft het samenleven een compromis

Samen staan op gelijke hoogte
Het besef waarin je samen geloofde
Samen sterker worden met elkaar
In troost of een opfleurend gebaar

Het beste wat je samen kunt overkomen
Als een film in wederzijdse mooie dromen
Elkaar blijf je aanvullen
Gevoelswaarden laten smullen

Blijf lief voor elkaar
Het verzachtende gebaar
Sterker worden door respect
Het vermindert het afschrikaspect

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samen sta je sterk’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.