INLOGGEN
«»

Aan de beurt zijn...

Ook ík ben per saldo nu aan de beurt
Heel lang heb ik het uitgesteld en
vooralsnog wel betreurd:
Stevige steunkousen heb ik dan aan

Ze zitten best lékker, dat dan wel maar
ze ook nog uittrekken gaan.....
Hulp aan huis werd er geregeld en daar
gáát dus mijn zelfstandigheid

O, ze zijn best aardig hoor
Ik voel wel wat overtrokken nijd bij dit
overduidelijke blijk van ouder zijn
Ik slik en slik erom; het vóelt niet fijn!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aan de beurt zijn...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.