Hoog op het paard

Ron Dietvorst

Kun je even afdalen
uit je hoge ivoren toren
zonder te verdwalen
en zonder te neetoren

jouw verwaande attitudes
aldoor vergezeld gaande
door platvloerse platitudes
hoge sferen waar je je waande

het is tijd om de werkelijkheid
onder ogen te zien zonder gegrien
ook veilig is je maagdelijkheid
daal af, alleman heeft je doorzien.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoog op het paard’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.