INLOGGEN
«»

Geruchten

Mocht je weer is een gerucht over mij horen...
Geloof het maar gewoon
Want ik heb geen tijd meer en geen zin meer om uitleg te geven,
over wat ik doe
Mijn toewijding en inspanning zijn meer gericht op belangrijke dingen
En als je wilt kun je zelfs meer toevoegen aan die geruchten
Want ik leef zoals ik dat zelf wil.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geruchten’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.