INLOGGEN
«»

Pa te attent

Pa was een lieve handige vent,
maar hield nooit geen rooie cent.
In zijn hoofd altijd bordenvol ideën.
en kon bruggen bouwen over zeën.
Op een dag ontwikkelde pa genieuze deursloten.
en wist hiermee al het andere van de markt te stoten.
Men maakte altijd graag gebruik van pa zijn gedrevenheid en raad.
Pa was altijd parraad en nooit te laat.
Maar wat vergat pa nou...; deze hulpvaardige vent..
; het afsluiten van een pattent.
Dus waar was "pa" zelf, in dit verhaal..
; tja, dat is uiteindelijk het moraal..


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mireille Kroese
Actief sinds: 03-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Pa te attent’ van Mireille Kroese zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.