INLOGGEN
«»

Nieuwe moed

Nieuwe moed

Gewoon even wat aandacht
Al is het maar dat je even lacht
Naar die onbekende vrouw of man
Die je ziet of tegen lopen kan
En die dagelijks weer strijdt
Tegen de pijn van eenzaamheid
Een voor jou eenvoudige groet
Geeft de ander weer nieuwe moed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Aandacht bij geconstateerde eenzaamheid Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nieuwe moed’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.