INLOGGEN
«»

Herdenking

Herdenking

Het betonen van moed
Vraagt sóms om spoed
Maar het is al goed
Dát je iets doet
Zodat de vloed
Van vergoten bloed
Echt wordt ingeboet
En respect haar gloed
Als een voortgaande vloed
Iedereen met vrede voedt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herdenking’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.