INLOGGEN
«»

Ánders dan andere kinderen

Je keek slinks naar een koekje, op tafel gelegen
Meerdere zelfs, jijzelf voelde je wat verlegen?
Dan het moment dat je dácht dat ik niet keek,
je razendsnel naar een koekje greep...

Uit een ooghoek zag ik het gebeuren
Je was zo ánders dan anderen, een vinger kon ik
er niet op leggen
Jou bij de naam noemend gaf je geen reactie,

je keek me totaal niet aan
Anderen legden me geduldig uit, het bleek zo
jong om autisme te gaan.

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ánders dan andere kinderen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.