INLOGGEN
«»

Kenau

Hij kreeg weer een sneer
van die slang
het deed hem zeer
maar niet voor nog lang

hij was ze zo intens beu met dat gekijf
niets kon hij voor haar goed doen
werken ja kon ie voor dat zeikwijf
alleen geïnteresseerd in poen

maar hij had een plan
hij werd ze gewoon ontrouw
dit keer zou hij doen als een echte man
en hij liet de kenau gewoon staan in de kou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kenau’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.