INLOGGEN
«»

Vrije wil?

Er bestaan bepaalde patronen van omgaan
met elkaar
Onbewust geef je die ook weer door en dan
zijn de rapen pas gaar!

Als er ook nog een erf'lijke aanleg bij komt
kijken, kan het generaties lang verder reiken
Mij deprimeren soms deze dingen
Familieleden die op elkaar lijken; vrije keus of
die onbeheersbaar ervoor gingen?

De vrije wil is maar een heel beperkt iets
Je kunt die wel -deels- sturen, maar al te vaak
leidt die tot niets.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrije wil?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.