Continuïteit missen

Dakoyria

Wat ik soms zo pijnlijk kan missen,
is enige continuïteit in mijn bestaan
Mensen die ik járenlang gekend heb,
hoe toch is het hen vergaan?

Zij waren naar mij uiterst gastvrij:
ik mocht er vaak eten, soms ook wel
slapen
Niets dan leegte die me nu aan dreigt
te gapen

De kinderen daarvan leven allang niet
meer Wat is er van mijn speelmaatjes
geworden? Hun kleinkinderen dus...
Uit beeld dan wel evenzeer.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Continuïteit missen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.