INLOGGEN
«»

Open omgang

Open omgang

Waarom zoveel eigen belang
Ben je soms bang
Voor je eigen zwakheid
En daarom al je strijd
Om boven de ander te staan
Eigen ingebeelde wegen te gaan
Niet aan gevoelens te denken
Jezelf alle aandacht schenken
Waarom zoveel eigen belang
Waarom voel je geen drang
Er juist voor die ander te zijn
Doe eens wat water in de wijn
Juist door aandacht te geven
Verandert je eigen angstig leven
En ga je sterker in het leven staan
Door open met elkaar om te gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Open omgang’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.