Enige waardigheid

Dakoyria

Ik ben best nog wel ouderwets
Zo een oudere vrouw die zich in een
te korte short perst...

De borsten ook nog flink bloot waant
zij zich waarschijnlijk nog jong
Ik wendde liefst mijn blik af bij deze
leeftijdsprong!

Geef mij maar een dame met enige
gratie
Je vindt die weinig tot niet
Ach, smaken verschillen maar waar
blijft enige waardigheid?

Niet álles hoeft toch zomaar op de
schop? Waarom op zelfrespect
bespaard?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Enige waardigheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.