INLOGGEN
«»

Heb je me gehoord?!

'Hoor je me wel' geeft mij een onmiddellijke
associatie met een ouderfiguur:
Zelf werd ik uiterst vermanend toegesproken
met soms nog een priemende vinger
Of dit dan hielp op den duur?

Lang ben ik dit gebeuren vergeten maar zó
werd gehoorzaamheid afgedwongen
Het werkte wel in die tijd... Maar dan nu?
Het is allang niet meer zoals de ouden
zongen piepen de jongen!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heb je me gehoord?!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.