Vuurwerkterreur

Dakoyria

Een uurtje of zo lag ik in bed; juist had de slaap
al ingezet
Hevig geschrokken zat ik opeens rechtop:
ik hoorde een hevige knal Nog velen volgden er
en wachtten mij al.

'Onweer' bedacht ik toen even, ach nee,
dat stómme vuurwerk en juist naar schrik wil
men graag streven...

De verkoop mocht opnieuw gestart, daarom
graag uitproberen op de zeer late avond
Wel een ánder daarmee getart.

Tot mijn spijt is nog geen hevige regenbui
in het verschiet Verlossing van de narigheid
kwam nog even niet.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vuurwerkterreur’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.